Malzemeler :
Tavuk Pirzola:
Yarım Kg. Tavuk Pirzola
Yarım Çay B. Süt
1 Çorba K. Ketçap
1 Diş Sarımsak
1 Çorba K. Kekik
Tuz
Karabiber
Sıvıyağ
10 Köy Biberi
Hazırlanışı
Tavuk pirzolaları karıştırma kabına alın. Üzerine sütü dökün. Kekiğini ve ketçabını koyun. Sarımsağı ezerek üzerine ilave edin. Tuzunu, karabiberini ve sıvıyağını atıp karıştırın. Elinizle iyice harmanlayarak karıştırın.
Köy biberlerini şişe geçirin ve ızgarada pişirin. Pirzolaları ızgarada pişirin. Servis tabağına pişen kanatları ve biberleri koyarak servis edin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder