MALZEMELER
3 adet yufka
1 paket fiyonk makarna
4 adet yumurta
125 gr. margarin
2 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
Yarım kg. beyaz peynir
1 demet maydanoz
Yarım demet dereotu
HAZIRLANIŞI
Makarnayı haşlayıp beyaz peynir, margarin, maydanoz ve dereotuyla karıştırın. Üç yumurtayı çırpıp sıvıyağ ve sütle karıştırın. Yufkanın birini yağlanmış tepsiye yayın, üzerine yağlı karışımdan sürün. Makarnanın yarısını yayın, sarkan yufkayla üzerini örtün. Bir kat daha yufka serin, yağlı karışımı döküp kalan makarnayı yayın.Yufkayla kapatıp yumurta sürün, 200 derece fırında pişirin.
Alıntıdır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder