Fırında Kırmızı Toz Biberli Tavuk Kanadı
Malzemeler; (6 kişilik)
1 kg tavuk kanadı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1'er çorba kaşığı Kırmızı Tatlı Biber, Kırmızı Acı Biber, Kekik
2 çorba kaşığı yoğurt
2 diş dövülmüş sarmısak
Tuz
yapılışı;
Zeytinyağı ile fırın kabını yağlayın. Bütün malzemeyi derin bir kapta karıştırın ve soslanmış kanatları fırın kabına dizin. Hafif kızarmaya başlayıncaya kadar 200 derece fırında, daha sonra ısıyı 170 dereceye düşürerek kızarana kadar pişirin.
Alıntıdır.
Etiketler:
fırın,
kırmızı toz biber,
tarif,
TAVUK - HİNDİ vs..,
tavuk kanatı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder