Kekikli Et Kavurma

Malzemeler 1 kg kuzu eti 2 çorba kaşığı tereyağı 2 adet soğan 4 diş sarmısak Tuz 2’şer adet kırmızı ve yeşil biber Yarım çay bardağı su 1 çorba kaşığı Ülker Ducros Kekik 1 tatlı kaşığı Ülker Ducros Kırmızı Pul Biber 1 tatlı kaşığı Ülker Ducros Karabiber Yapılışı Tereyağını tavaya alın. İçine parmak şeklinde doğranmış et, piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış sarmısak, kırmızı ve yeşil biber ekleyip kavurun. Su ilave edin ve çekene kadar kısık ateşte pişirin ya da sadece sebzelerin suyuyla pişmeye bırakabilirsiniz. Piştikten sonra üzerine tuz, Ülker Ducros Kekik, Ülker Ducros Kırmızı Pul Biber ile Ülker Ducros Karabiber ekleyin. Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder