Paçanga Böreği Tarifi

Malzemeler 16 adet baklavalık yufka 24 dilim pastırma 3’er adet domates ve biber 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 adet yumurta sarısı Yapılışı Yufkalardan 4 adedini üst üste yerleştirip, 3 adet dikdörtgen kesin. 1 adet dikdörtgen yufkanın uzun kenarına 2'şer dilim pastırma, domates ve biber yerleştirin. 1 çorba kaşığı kaşar peyniri serpiştirin. Dikdörtgen şeklinde sarın. Kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın. Fırın tepsisine yerleştirip, çırpılmış yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın. Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder